Od jakiegoś czasu zaświeca się check i po zczytaniu jest to błąd P0031.
Jak auto odpalę na zimnym jest oki po przejechaniu xxx kilometrów po rozgrzaniu też jest oki dopuki nie wyłącze śilnika i nie odpalę na ciepłym w tedy obroty lekko falują po chwili jest oki ruszam jade ok 500 metrów i zaświeca się check kasuje i znowu jadę dopóki nie wyłączę silnika. Potem gdy odpalam znowu to samo.
Bardzo prosze o porady ?
Błąd P0031
Re: Błąd P0031
Błąd związany z grzałką sondy lambda. Sprawdź przewody, wtyczki i jeśli wszystko będzie ok to możliwe, że któraś sonda przed katami, których nie masz padła.
Sondy mam przed katami tzn są na kolektorach wydechowych. Dwie sondy które czytają info za katami u mnie są odłączone i wyjęte.Problem tkwił w sondzie 1-3 dziś wymieniłem i jest dobrze
przy okazji zamontowałem ten x pipe od ss ale z dodanym rezonatorem u MG motorsport z Siemianowic. Dzwięk jest piękny
) brzęczenia brak 

Chodziło mi o to, że nie masz katów, a błąd był dokładnie z sondy BANK 1 czyli tak jak napisałes 1-3
Nagraj dźwięk w wolnej chwili, będę bardzo wdzięczny 
Jestem ciekaw jak to teraz gada zarówno na zewnątrz jak i w środku...

Jestem ciekaw jak to teraz gada zarówno na zewnątrz jak i w środku...
- Oleg
- Moderator
- Auto: 1M E82, M3 E36, M3 E92, 996TT
W tym momencie to jest już bardziej x-pipe by MG MotorsportPAKO pisze:przy okazji zamontowałem ten x pipe od ss ale z dodanym rezonatorem u MG motorsport z Siemianowic. Dzwięk jest piękny) brzęczenia brak

OLEJE MILLERS OILS / ORYGINALNE CZĘŚCI BMW
BBS / SUPERSPRINT
HRE / EISENMANN
RABATY DLA FORUM
KONTAKT --> PW